Skal du snart åbne en tøjbutik?

Har du længe forberedt dig på at åbne en tøjbutik, og har du endelig fundet det perfekte lokale? Det kan være, at du har styr på alt med undtagelse af selve indretningen og inventaret. I så fald er det vigtigt, at du får styr på dette, så du kan få indrettet din butik præcis, som du går og drømmer om. Men er du ikke helt sikker på, hvad du har brug for af inventar i din tøjbutik? Læs med videre her og find inspiration.

Spejle er nødvendige i en tøjbutik

En af de ting, der altid bør være i en tøjbutik, er spejle. Der bør desuden ikke kun være et enkelt spejl. I stedet bør du have flere spejle, så dine kunder altid kan se, hvordan de ser ud i det tøj, som de prøver. 

Men du bør ikke kun have spejle i prøverummene. Det er også en fordel med spejle et eller flere steder rundt omkring i din butik. Forhandler du for eksempel hatte, kan dine kunder hurtigt prøve dem på og kigge sig selv i spejlet uden at skulle gå ind i et prøverum.

Mannequiner er et must

Der er ingen tvivl om, at mannequiner er et must for enhver tøjbutik. På den måde kan du fremvise dit tøj på bedste vis og give gode idéer til, hvordan tøjet kan sammensættes til et flot outfit.

Hav også tøjstativer, hylder osv.

Det er ydermere vigtigt med hylder, tøjstativer og så videre, så du kan fremvise dit tøj på en god måde. Det kan også være, at du har brug for en SlatWall.