Skal din virksomhed have en tekstilprinter?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man som virksomhed overvejer at investere i en god tekstilprinter. Det gælder selvfølgelig virksomheder der arbejder med produktion af tøj – men er der også andre slags firmaer der kan bruge den? Læs med her og bliv klogere.

Det kan I bruge en tekstilprinter til:

En tekstilprinter kan du trykke design og mønstre direkte på tøj, hatte, tasker og andre tekstilprodukter. Der er mange forskellige printere på markedet, der hver især har deres egne fordele og ulemper. Der kan være forskel på hvor hurtigt den arbejder og hvilke typer tekstiler den kan printe på. Uanset hvad giver det jer mulighed for at være kreative.

 

Det kan være du har en virksomhed med personlige produkter, men den kan eksempelvis også sagtens bruges hvis I vil lave jeres egne firma trøjer til en event eller lignende. 

Hvorfor vælge en tekstilprinter?

Investeringen i en tekstilprinter kan være en stor udgift, og det er heller ikke sikkert, at det altid er det rigtige valg for virksomheden. Hvis I er en producerende virksomhed, kan det være en stor besparelse i jeres produktionsled – hvor andre virksomheder måske passer bedre ind i en anden løsning.

 

Hvis I er tvivl om, I skal investere i en tekstilprinter eller ej, kan det måske være en god start at lease eller leje en printer i en kort periode. På den måde kan I teste af om den dækker et behov der er stort nok til, at I kan retfærdiggøre en investering.