Tips til opstart af virksomhed

Der er meget, som du skal tænke på, når du skal i gang med at starte din egen virksomhed. Har du ikke prøvet det før, og kender du ikke nogen, der har sin egen virksomhed, er det en stor opgave at gå i gang med. Det kan nemlig føles som om, at der er flere tusinde ting, du skal huske på. Her kan du se nogle af de vigtigste ting, du skal have styr på.

Få fat i et CVR-nummer

Når du skal have din egen virksomhed, skal du have et CVR-nummer. Det er ikke noget, der kræver meget af dig. Du skal blot bruge lidt tid på at gå ind på Virk.dk for at registrere din virksomhed med dit MitID. 

Få styr på din hjemmeside

De fleste firmaer har brug for en hjemmeside, da det er en god måde at få kunder på. Kan du ikke selv lave en hjemmeside, skal du finde frem til et firma, der kan hjælpe dig med det. Sørg for at du har tænkt over, hvordan din hjemmeside skal se ud. Det gælder også, hvis du skal have lavet et logo.

Måske har du brug for en firmabil?

Du skal også overveje, om du har brug for en firmabil. Den kan du enten købe eller lease. Sæt dig derfor ind i, hvilke fordele og ulemper der er ved at henholdsvis lease og købe en firmabil. Derved kan du finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig og dit firma.