Oversæt hjemmesider

Skift Chrome-sprog, og oversæt websider – Google Support

Skift Chrome-sprog, og oversæt websider – Computer – Hjælp til Google Chrome

Oversæt websider i Chrome · Åbn Chrome på din computer. · Gå til en webside, som er skrevet på et andet sprog. · Klik på Oversæt til højre for adresselinjen.

Du kan ændre dit foretrukne sprog i Chrome. Chrome kan også oversætte sider for dig.Oversæt websider i ChromeNår du støder på en side, som er skrevet på et sprog, du ikke fo

Google Oversæt

Googles tjeneste, som tilbydes uden beregning, oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Google oversætter hjemmesiden – Komputer.dk

Google oversætter hjemmesiden | Komputer.dk

16. maj 2021 — Hjemmesiden Google Translate oversætter lynhurtigt mellem 108 sprog. Google Oversæt kan også bruges til at oversætte hele hjemmesider.

Besøger du hjemmesider, der er skrevet på et fremmed sprog? Så oversætter Google for dig med værktøjet Google Oversæt, som understøtter hele 108 sprog.

Oversæt hjemmesider til dansk – Komputer.dk

Oversæt hjemmesider til dansk | Komputer.dk

7. sep. 2015 — Med par klik kan du få oversat fremmedsprogede hjemmesider til dansk. Det lille program Qtranslate oversætter alverdens sprog.

Med par klik kan du få oversat fremmedsprogede hjemmesider til dansk. Det lille program Qtranslate oversætter alverdens sprog.

Oversæt en webside i Safari på Mac – Apple-support (DK)

Oversæt en webside · Gå til den webside i appen Safari på din Mac, som du vil have oversat. Hvis en webside kan oversættes, vises knappen Oversæt i det smarte …

I Safari på Mac kan du få oversat en webside med et enkelt klik.

Oversættelse af hjemmesider – Alphatrad

Oversættelse af hjemmesider | Alphatrad

Oversættelse af hjemmesider. Oversættelse af hjemmeside. En hjemmeside er flagskibet for et firma på internettet, og hjemmesideoversættelser …

Oversættelse af hjemmeside og onlineshops til det engelske, svenske, tyske eller måske kinesiske marked? Alphatrad Danmark oversætter websites til over 100 sprog.

Oversættelse af hjemmeside | Bestil hjemmesideoversættelser …

Oversættelse af hjemmeside | Bestil hjemmesideoversættelser her

Lad os hjælpe med at oversætte din hjemmeside hurtigt, nemt og billigt. Mulighed for integration og oversættelse af hjemmeside i alle systemer. Se mere her.

Oversæt hjemmeside – The Native Translator

Oversæt din hjemmeside så potentielle kunder finder dig! Vi foretager ISO 17100 kvalitetssikrede oversættelser af hjemmesider til 30 sprog. Din hjemmeside er …

Professionel oversættelse af hjemmesider. Finansielle, juridiske, medicinske, tekniske hjemmesider og hjemmesider for hoteller og turisme oversættes af fagoversættere. The Native Translator er et ISO 17100 certificert oversættelsebyrå og specialister når det kommer til oversættelse af hjemmesider.

Keywords: oversæt hjemmesider, chrome translate, oversæt side, oversæt side til dansk, oversæt webside, oversæt google chrome, oversæt sider, oversæt en hjemmeside, oversæt til chrome, oversæt hjemmeside chrome, oversæt hjemmeside google